Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc – Bc. Pavel Koranda, DiS.
Bc. Pavel Koranda, DiS.
Diplomová práce
Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
Nutritional Value of Food for Prisoners with Diabetes Mellitus Dissease in VV Olomouc
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na dodržování výživových hodnot stravy podávané vězněným osobám s onemocněním diabetes mellitus ve Vazební věznici Olomouc v rámci Vězeňské služby České republiky. Teoretická část práce se zabývá přehledem informací a poznatků o doporučených nutričních hodnotách stravy podávané při nemoci diabetes mellitus. Obsahuje podrobnější specifikaci doporučených nutričních hodnot …víceAbstract:
This thesis focuses on observance of nutritional values of food served to inmates with diabetes mellitus disease in the Olomouc Stockade, which is part of the Czech Republic prison system. Theoretical part of the thesis is concerned with gathering information and findings about recommended nutritional values of food served to people with diabetes mellitus disease. This part contains a detailed specification …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Zveřejnit od: 22. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Koranda, Pavel. Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vyhodnocení úrovně pestrosti stravování a plnění nutričních požadavků klientů ve vybraném zdravotnickém zařízení
Kateřina JÍLKOVÁ -
Vyhodnocení úrovně plnění nutričních požadavků seniorů ve vybraném domově pro seniory
Karolína HÁLOVÁ -
Hodnocení potravin a jídelníčku při onemocnění fenylketonurií
Venuše Čermáková -
Vyhodnocení pestrosti stravování dětí v mateřských školkách
Kristýna LUDWIGOVÁ -
Analýza tréninkového jídelníčku vrcholových plavců Komety Brno
Kateřina Garguláková -
Laktózová intolerance a zařazování mléčných výrobků do jídelníčku
Nikola KÁCHOVÁ -
Vyhodnocení plánu stravy studentů ve školských zařízeních
Zuzana Čučková -
Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
Aneta Slavíková