Bc. Anna Bartošíková

Diplomová práce

Porovnání vybraných jakostních parametrů hovězího masa různých plemen za použití rozdílné tepelné úpravy

Comparison of selected quality beef of different breeds using different heat treatments
Anotace:
Tato diplomová práce na téma Porovnání vybraných jakostních hovězího masa různých plemen za použití rozdílné tepelné úpravy je zaměřena na vliv jednotlivých faktorů na jakostní parametry vzorků hovězího masa. V teoretické části jsou popsány intravitální vlivy působící na jakost hovězího masa, vliv zrání na jakost masa, technologická zařízení gastroprovozů využívané na tepelné opracování hovězího masa …více
Abstract:
This thesis on Comparison of selected quality beef of different breeds using different heat treatments focuses on the influence of individual factors on the quality parameters of beef samples. The theoretical part describes the intravital influences acting on the quality of beef, the effect of maturation on the quality of meat, the technological equipment of gastro-provisions used for heat treatment …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2022
  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta