Kateřina Štěpánková

Diplomová práce

Systém hodnocení pracovníka v gastronomii

Employee evaluation system in gastronomy
Anotace:
Cílem této práce je analyzovat systém hodnocení pracovníka v konkrétní společnosti na základě porovnání teoretických poznatků s aplikací v praxi, následně zjištěné skutečnosti vyhodnotit a v případě potřeby navrhnout řešení optimalizace pro současný systém. Diplomová práce se dělí do dvou částí - teoretické a praktické. Teoretická část na základě odborné literatury definuje základní pojmy z oblasti …více
Abstract:
This thesis aims to analyse the system of employee evaluation at a specific company by comparing theoretical knowledge and its practical application and, after evaluating the findings, to propose an optimisation of the current system if necessary. The thesis is divided into two parts - theoretical and practical. The theoretical part uses available literature to define basic concepts in employee performance …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 9. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2016
  • Vedoucí: Zuzana Dvořáková
  • Oponent: Michal Vevera

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/51087