Lucie Bartošíková

Bakalářská práce

Vliv skladování kávy koncovým spotřebitelem na obsah biologicky aktivních látek

The effect of coffee storage by the end consumer on the content of biologically active substances
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje obsahovým složkám kávy a změnám jejich obsahu při skladování kávy. V první části jsou uvedeny obecné charakteristiky rostliny. Následují technologické procesy při zpracování kávy, od sklizně, sušení a třídění, pražení, mletí a balení. V práci jsou porovnávány dva nejrozšířenější druhy kávovníku, Coffea arabica (Arabica) a Coffea canephora (Robusta). Další část je zaměřená …více
Abstract:
The Bachelor thesis is dedicated to the content components of coffee and changes in their content when storing coffee. The first part gives the general characteristics of the plant. This is followed by technological processes in coffee processing, from harvesting, drying and sorting, roasting, grinding and packaging. The two most widely used types of coffee plant, Coffea arabica (Arabica) and Coffea …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2022
  • Vedoucí: Mgr. Olga Kryštofová, Ph.D.
  • Oponent: Jan Wohlmuth, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta