Aneta Vítková

Bakalářská práce

Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa

Production, Processing and Nutritional Properties of Rabbit Meat
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na produkci, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa. V dnešní době rostoucího zájmu o zdravou výživu, zdravý životní styl a udržitelnost potravinové produkce je králičí maso často zmiňováno jako atraktivní alternativa k tradičně konzumovaným druhům masa. Je to maso nutričně bohaté a pro jeho dietetické vlastnosti je doporučováno dětem a pro osoby postižené kardiovaskulárním …více
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the production, processing and nutritional properties of rabbit meat. In today's era of growing interest in healthy eating, healthy lifestyle and sustainability of food production, rabbit meat is often mentioned as an attractive alternative to traditionally consumed meats. It is a nutritionally rich meat and is recommended for children and for people suffering from …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta