Bc. Slánský Slánský

Bakalářská práce

The Traditional and Modern Aspects of Spirit Making Process in the Czech Republic

The Traditional and Modern Aspects of Spirit Making Process in the Czech Republic
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje problematice výroby destilátů v České Republice z pohledu tradičních a moderních aspektů výroby. Kapitoly v teoretické části práce popisují základní principy procesu výroby alkoholu, historii alkoholu, vliv alkoholických nápojů napříč kulturou i moderní trendy při výrobě destilátů. Analytická část bakalářské práce se skládá z rozhovorů, které byly provedeny s šesti palírníky …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the problematics of the spirit making process in the Czech Republic regarding the traditional and modern aspects. The chapters in the theoretical part cover the basic principles of the alcohol making process as well as the history of alcohol and its importance throughout culture and the current trends in spirit making. In the analytical part, there were conducted qualitative …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2022
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/whhc5/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management

Práce na příbuzné téma