Podnikateľský zámer pre založenie malé firmy v pohostinstve – Natália Babušová
Natália Babušová
Bakalářská práce
Podnikateľský zámer pre založenie malé firmy v pohostinstve
Business Plan for Estabilishment of a Small Firm in the Hospitality Industry
Anotace:
Cieľom bakalárskej práce je vytvorenie podnikateľského zámeru na podnik vykonávajúci podnikateľskú činnosť v pohostinstve. Podnikateľka zvolila ako právnu formu podnikania spoločnosť s ručením obmedzeným. Hlavnou činnosťou podniku je príprava a donáška pizze a pečených špecialít so sídlom v obci Sverepec v Slovenskej republike. Autorka rozdelila podnikateľský plán na 5 častí. Prvá časť zameraná na …víceAbstract:
The bachelor's thesis aims to create a business plan for a company performing business activities in the hospitality industry. The entrepreneur chose a limited liability company as the legal form of business. The main activity of the company is the preparation and delivery of pizza and baked specialties based in the village of Sverepec in the Slovak Republic. The author divided the business plan into …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2020
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/141896
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 6. 2020
- Vedoucí: Hana Štverková
- Oponent: Petra Owczarzy
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita OstravaVŠB – Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos -
Business Plan – Dental ordination Angel Smile
Stanislava Kozlova -
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik s vlastní výrobou piva
Alexandra Mihálechová -
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie
Kristýna Roušarová -
Podnikatelský plán pro vybraný podnikatelský záměr
Marek GIBFRIED -
Podnikatelský plán a záměr mikropodniku s vlastní výrobou piva
Jan Hostinský -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
A Business Plan for a New Company
Simona Vašutová