Nové trendy v obalových materiálech pro využití v potravinářství – Klára Mácová
Klára Mácová
Bakalářská práce
Nové trendy v obalových materiálech pro využití v potravinářství
New Trends in Packaging Materials for Application in Food Technology
Anotace:
Hlavním tématem této bakalářské práce jsou trendy v obalových materiálech pro použití v potravinářství. Práce je zaměřena na představení základní typologie obalů, které se po-stupem času vyvíjely, jejich dnešní podobu a konkrétní využití jednotlivých druhů obalů v praxi. Dále se zaměří na hodnotící kritéria pro správnou volbu nejvhodnější kombinace ve smyslu potravina a její obal. Na tuto problematiku …víceAbstract:
The main theme of this bachelor thesis are the trends in packaging materials for the use in the food processing industry. The thesis focuses on the presentation of the basic typology of packages, their development over time, their today's form and the usage of the individu-al types of packaging in practice. After that, criteria of evaluation of the most convenient choice of combination, regarding the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Mgr. Barbora Lapčíková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Mácová, Klára. Nové trendy v obalových materiálech pro využití v potravinářství. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Aktivní a inteligentní obalové materiály pro potraviny
Denisa Jedruchová -
Obaly potravin jako nástroj ke klamání spotřebitelů
Michaela Frydrychová -
Ochrana spotřebitele při nákupu potravin
Barbora Opletalová -
Bioaktivní obalový materiál na bázi hydrogelu pro agro produkty
Smarak Bandyopadhyay -
Aktivní a inteligentní obalové materiály pro potraviny
Denisa Jedruchová -
Aktivní obaly v potravinářství
Anežka Chovancová -
Operace pro metrické obaly a jejich vizualizace
Adam Bodnár -
Obaly potravin jako nástroj ke klamání spotřebitelů
Michaela Frydrychová