Nikola Hamerníková

Bakalářská práce

Vliv technologie pražíren na kvalitu kávy

Anotace:
Cílem bakalářské práce Vliv technologie pražíren na kvalitu kávy je zjistit, jak pražící stroje a procesy během pražení ovlivňují kvalitu a výslednou chuť kávy. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá kávou ještě předtím, než se dostane do pražíren. Vzhledem k tomu, že kávová zrna prochází před pražením různými procesy (například sklizní, zpracováním a převozem …více
Abstract:
The aim of the bachelor work Impact of technology on roasters coffee quality is to figure out how to roast machines and processes during roasting affects the quality and taste of coffee. The work is divided into theoretical and practical part. The theoretical part deals with the coffee before it gets to a roaster. Because the coffee beans undergoes various processes before roasting (such as harvesting …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 8. 2016
Identifikátor: http://theses.cz/id/a23yo7/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 9. 2016

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.