Kvalita a úroveň restaurací v Moravskoslezském kraji – Bc. Dominik Dedek
Bc. Dominik Dedek
Bachelor's thesis
Kvalita a úroveň restaurací v Moravskoslezském kraji
Quality and level of restaurants in Moravian-Silesian Region
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá kvalitou restaurací v Moravskoslezském kraji se zaměřením na Opavské Slezsko. Práce představuje Opavské Slezsko jak z historického, geografického tak i z gastronomického hlediska. Analýza je věnována datům zjištěným při dotazníkovém šetření. V závěru práce je navržen systém hodnocení gastronomických zařízení pro Moravskoslezský kraj se zaměřením na Opavské Slezsko a systém …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with the quality of restaurants in the Moravian-Silesian region with a focus on Opava Silesia. The work presents Opava Silesia from a historical, geographical and gastronomic point of view. The analytical part focuses on the data collected via questionnaire construction. In the conclusion, a system of evaluation of gastronomic facilities for the Moravian-Silesian region with …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2021
Identifier:
https://is.slu.cz/th/phzjy/
Thesis defence
- Date of defence: 24. 5. 2021
- Supervisor: Ing. Bc. Michal Motyčka, Ph.D.
- Reader: Mgr. Alexandr Burda
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DEDEK, Dominik. \textit{Kvalita a úroveň restaurací v Moravskoslezském kraji}. Online. Bachelor's thesis. Opava: Silesian University in Opava, Faculty of Philosophy and Science in Opava. 2021. Available from: https://theses.cz/id/a8pn36/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v OpavěSilesian University in Opava
Faculty of Philosophy and Science in OpavaBachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Spa Management and Tourism
Theses on a related topic
-
Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území
Klára Prouzová -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova -
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
Lucie OŠMEROVÁ -
Hodnocení nutriční kvality školních obědů a sledování stravovacích návyků a jejich změn u studentů víceletého gymnázia
David HAVEL -
Hodnocení kvality subdodávek, úrovně dodavatelů a společné zvyšování kvality dodávek pro konečného uživatele ve firmě STROM Praha a.s.
Robert Weishaupt -
Hodnocení kvality sociální služby
Eva Bartošová -
Hodnocení komplexní kvality objektu hotelu včetně návrhu opatření ke zlepšení
Markéta Havlíčková -
Hodnocení kvality vybrané destinace cestovního ruchu
Ivo Ježík