Bc. Dominik Dedek

Bachelor's thesis

Kvalita a úroveň restaurací v Moravskoslezském kraji

Quality and level of restaurants in Moravian-Silesian Region
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá kvalitou restaurací v Moravskoslezském kraji se zaměřením na Opavské Slezsko. Práce představuje Opavské Slezsko jak z historického, geografického tak i z gastronomického hlediska. Analýza je věnována datům zjištěným při dotazníkovém šetření. V závěru práce je navržen systém hodnocení gastronomických zařízení pro Moravskoslezský kraj se zaměřením na Opavské Slezsko a systém …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with the quality of restaurants in the Moravian-Silesian region with a focus on Opava Silesia. The work presents Opava Silesia from a historical, geographical and gastronomic point of view. The analytical part focuses on the data collected via questionnaire construction. In the conclusion, a system of evaluation of gastronomic facilities for the Moravian-Silesian region with …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 24. 5. 2021
  • Supervisor: Ing. Bc. Michal Motyčka, Ph.D.
  • Reader: Mgr. Alexandr Burda

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě