Denisa Růžičková

Bakalářská práce

Nové trendy ve službách školního stravování se zaměřením na děti předškolního věku

New Trends in the School Meals Catering Service Focus on Preschool Children
Anotace:
RŮŽIČKOVÁ, Denisa. Nové trendy ve službách školního stravování.[Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2013. 56 s. Bakalářská práce se zabývá problematikou školního stravování se zaměřením na mateřské školy. Cílem bakalářské práce je srovnávání městských a vesnických škol z hlediska zajištění stravování dětí. V teoretické části je specifikován rozvoj školního stravování a jídelen, kvalita …více
Abstract:
RŮŽIČKOVÁ, Denisa. New trends in the service of school meals. [Bachelor’s Dissertation] The institute of hospitality management in Prague: 2013. p 56 This thesis deals with the issue of school meals with a focus on kindergarten. The aim of this work is to compare urban and rural schools in terms of providing food for children. The theoretical part is specified by the development of school meals and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2013
  • Vedoucí: PaedDr. Eva Marádová, CSc.
  • Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze