Bc. Anna Charišyna

Bachelor's thesis

Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě

The Quality of Ingredients Used in Pastry Making
Abstract:
Tato bakalářská práce se věnuje kvalitě surovin, které jsou používány při výrobě cukrářských výrobků. Cílem této práce je na základě dotazníkového šetření zjistit, jaký význam přisuzují respondenti kvalitě surovin, z nichž se vyrábějí cukrářské výrobky, jak důležitá je obecně kvalita surovin ve výrobě cukrářských výrobků a též vyhodnotit, jaké další faktory mají u spotřebitelů vliv na výběr a koupi …more
Abstract:
This bachelor's thesis is devoted to the quality of raw materials that are used in the production of confectionery products. The aim of this work is to find out, on the basis of a questionnaire survey, what importance the respondents attribute to the quality of raw materials from which confectionary products are made, how important the quality of raw materials is in general in the production of confectionary …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 9. 2023
  • Supervisor: Ing. Lada Popl Petránková
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management