Linda Prokopová

Bachelor's thesis

Technologicky významné mikroorganismy v nápojovém průmyslu.

Technologically important microorganisms in the beverage industry
Abstract:
Tato bakalářská práce byla vypracována v letech 2019 a 2020 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně. Práce pojednává o rozdělení mikroorganismů, popisu jejich výživy a rozmnožování, významných druzích jak z hlediska pozitivního, tak i z hlediska negativního. Je popsán vliv mikroorganismů pro potravinářský průmysl a důležité fermentační …more
Abstract:
This bachelor thesis was elaborated in 2019 and 2020 at the Department of Post-Harvest Technology of Horticultural Products of the Faculty of Horticulture, Mendel University in Brno. Bachelor thesis deals with the division of microorganisms, description of their nutrition and reproduction, important genera in terms of both positive and negative. The influence of microorganisms for food industry and …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 6. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
  • Reader: Miroslav Vachůn, Ing.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta