Anna Bobrova

Master's thesis

INTRODUCTION OF INNOVATION IN THE RESTAURANT BUSINESS

ÚVOD INOVACÍ V OBCHODU S RESTAURACÍ
Abstract:
Tato magisterská práce je zaměřena na realizaci inovace v oblasti gastronomie. Základem této práce bylo zavedení inovace do restaurace v Moskvě. Cíl této práce je následující: ukázat efektivitu implementace inovace do restaurace pomocí kvalitativního průzkumu a finančních nástrojů. Hlavní závěry tohoto příspěvku jsou: je pravděpodobnější, že je to implementováno správně a pomohlo restauraci fungovat …more
Abstract:
This master’s work is focused on the realization of an innovation in the field of gastronomy. The basis of this work was the introduction of an innovation into a restaurant in Moscow. Aim of this thesis is following: to show the effectiveness of implementation of the innovation into the restaurant using the qualitative survey and financial tools. The main conclusions of this paper are: it is more likely …more
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 8. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 23. 9. 2021
  • Supervisor: Miroslav Špaček
  • Reader: Jan Mareš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/83768

Vysoká škola ekonomická v Praze

Master programme:
Management