Kristýna Rozárka Jandásková

Bakalářská práce

Komparace výsledků senzorické analýzy vína v závislosti na diferenciaci konzumentů

Comparison of Sensorial Wine Analysis Results depending on the Differentiation of Consumers
Anotace:
Bakalářská práce měla za cíl pomocí praktického experimentu zjistit, zda a jaké jsou rozdíly mezi hodnoceními organoleptických vlastností vína, při rozdělení hodnotitelů do skupin podle daných kritérií. Druhým cílem práce bylo zjistit, zda se nechají tito hodnotitelé ve svém hodnocení ovlivnit nabídnutými neověřenými či nepřesnými informacemi, pokud nebudou vědět, že jsou tyto informace nepřesné.
Abstract:
The main goal of this bachelor's dissertation is to find out, using a practical experiment, whether and what are the differences between the evaluations and the separation of the evaluators into groups according to the given criteria. The second goal is to determine whether these evaluators will adapt their evaluation by false or inaccurate information offered unless they know that this information …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
  • Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze