Bc. Klára Prouzová

Bachelor's thesis

Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území

Product and service quality of restaurants serving Hispanic cuisine in a selected region
Abstract:
Cílem bakalářské práce je zhodnotit a analyzovat kvalitu nabídky a služeb restaurací nabízejících mexickou kuchyni. Dalším z cílů bylo porovnat nabídku pokrmů a zhodnotit, zda se jedná o pravé mexické pokrmy. K výsledkům mé bakalářské práce jsem zvolila kvalitativní metodu mystery shopping, který obsahoval důležité otázky týkající se kvality poskytovaných služeb a nabídky vybraných restauračních zařízení …more
Abstract:
The main aim of this bachelor’s dissertation is to evaluate and analyze quality of product and service of restaurants serving Mexican cuisine in a selected region. Another aim was to compare the menu and evaluate whether it is a real Mexican dish. For the results of my bachelor's dissertation, I chose a qualitative method of mystery shopping, which included important questions regarding the quality …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 9. 2022
  • Supervisor: Mgr. Jiří Holub, Ph.D.
  • Reader: PhDr. Romana Kratochvílová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Institute of Hospitality Management and Economics

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management