Bc. Michal Pirč

Bakalářská práce

Konkurenční prostředí malých pivovarů

Competitive environment of small breweries
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá konkurenčním prostředím malých pivovarů v České republice, konkrétně okolím Prahy 9. Cílem práce je identifikace základních charakteristik konkurenčního prostředí a zhodnocení jejich významu pro vybrané ekonomické subjekty na Praze 9. Sekundárním cílem je navrhnout sadu doporučení pro jednotlivé pivovary a to na základě zjištěných dat během tvorby práce. Teoretická část …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the competitive environment of small breweries in the Czech Republic, specifically around Prague 9. The aim is to identify the basic characteristics of the competitive environment and evaluate their importance for selected economic entities in Prague 9. The secondary goal is to design a set of recommendations for individual breweries based on the data obtained during …více
 

Klíčová slova

pivovar minipivovar trh analýza pivo
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/j1z2g/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2021
  • Vedoucí: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví