Návrh a využití studijní opory pro učitele - Potraviny a výživa – Bc. Linda Šebestová
Bc. Linda Šebestová
Diplomová práce
Návrh a využití studijní opory pro učitele - Potraviny a výživa
Proposal and Applicaton of Didactic Tool for Teachers – Food and Nutrition
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na návrh a využití učební opory předmětu Potraviny a výživa. Studijní opora je složena ze dvou částí, kterými jsou studijní opora a pracovní listy. Pracovní listy jsou zpracovány tak, aby je mohli žáci využít v hodinách k opakování probraného tématu a rovněž z nich mohli látku opakovat před závěrečnými zkouškami, ve kterých jsou témata rostlinných a živočišných surovin hojně …víceAbstract:
This thesis is focused on proposal and usage of teaching support for the subject Food and nutrition. Teaching support consists of teaching text and worksheets. The worksheets can be used as support material for practice during the nutrition lessons. Moreover, students can use them when they are preparing for their final examination since the plant and animal ingredients are important topics of the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/m0bos/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2021
- Vedoucí: RNDr. Barbora Javorová
- Oponent: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy
Práce na příbuzné téma
-
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Modernizace výukového textu předmětu Potraviny a výživa, se zaměřením na zdravý životní styl
Veronika Mitrovská -
Tvorba učebního textu a pracovních listů pro odborný předmět Potraviny a výživa
Kateřina MIKULOVÁ -
Analýza obsahu učiva učebního oboru kuchař s ohledem na současnost a budoucí potřebu oboru obchodu a služeb
Jarmila Gabrhelová -
Přírodní a umělá sladidla a jejich metabolismus v lidském organismu
Alice Kemrová -
Srovnání kvality syrovátky kozího a kravského mléka a možnosti jejího využití
Kateřina Tomanová -
Pracovní listy pro přípravu žáka s OMJ na maturitní zkoušku
Jana Kovaříková -
Pracovní listy pro volitelný předmět Seminář z Biologie na gymnáziu
Kateřina Chytilová