Lucie ŠVARCOVÁ

Bakalářská práce

Autismus a potravinové intolerance

Anotace:
Tato práce si kladla za cíl shrnout obecné poznatky o autismu a potravinových intolerancích. V experimentální části byly u autistů stanoveny genotypy APOE, laktózy, IBS a celiakie. Tyto geny byly zkoumány pro možnou souvislost s autismem.
Abstract:
This work aimed to summarize general knowledge about autism and food intolerances. In the experimental part, genotypes of APOE, lactose, IBS and celiac disease were determined in autistic individuals. These genes have been investigated for possible association with autism.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Dagmar Riegert Bystřická, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠVARCOVÁ, Lucie. Autismus a potravinové intolerance. České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Přírodovědecká fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Přírodovědecká fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses gwhnxj gwhnxj/2
14. 4. 2023
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.