Ing. Miroslava Kočířová

absolventská práce studenta CŽV

Aktivita žáků ve výuce technologie v učebním oboru Stravovací a ubytovací služby (kuchařské práce)

Pupils' activity in teaching technology in the field of study Catering and accommodation services (cooking work)
Anotace:
Závěrečná práce se zabývá aktivitou žáků ve výuce Technologie v oboru Kuchařské práce. Jsou zde definované pojmy aktivita, aktivizace a druhy aktivity. Druhá část obsahuje charakteristiku aktivizačních metod. Závěrem je zpracován Formulář pro přípravu výukové hodiny s využitím aktivizačních metod.
Abstract:
The final work deals with the activity of students in teaching technology in the field of culinary work. The terms activity, activation and types of activity are defined here. The second part contains the characteristics of activation methods. Finally, a form is prepared for the preparation of a lesson using activation methods.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2022
  • Vedoucí: doc. Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzdělávání

Mendelova univerzita v Brně

Institut celoživotního vzdělávání

celoživotní / obor:
Studium pedagogiky / Studium pedagogiky