Restaurace v lokálních souvislostech (případ Prahy 3 – Žižkov) – Veronika Akimova
Veronika Akimova
Bakalářská práce
Restaurace v lokálních souvislostech (případ Prahy 3 – Žižkov)
Restaurants in local context (a case of Prague 3 - Žižkov)
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá zkoumáním nabídky v restauracích v oblasti Prahy 3- Žižkov. Hlavním cílem práce je zjistit, v jakých souvislostech vstupují restaurace a jídlo, které nabízejí, do života Prahy 3 – Žižkova (co nabídka jejich jídel může znamenat pro tuto část Prahy). Konkrétně budou sledovány restaurace nabízející české pokrmy, a to ve vymezeném prostoru části Žižkova. Práce je rozdělena …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with examining the offerings of restaurants in the case of Prague 3 - Žižkov. The main objective of the thesis is to determine the contexts in which restaurants and the food they offer enter the life of Prague 3 - Žižkov (what the offering of their meals may mean for this part of Prague). Specifically, restaurants offering Czech cuisine will be observed within the defined …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 3. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 5. 2024
- Vedoucí: prof. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
- Oponent: Helena Hudečková, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
Elizaveta Kireeva -
Trend používání elektronických cigaret v hotelích a restauracích v České republice
Patrik Popl -
Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze
Valerie Benešová -
Restaurace zahraniční kuchyně v Praze
Matěj Vimr -
Problematika zákazu kouření v restauracích v zemích Evropské unie
Aneta Vernerová -
Fenomén jihoamerické gastronomie v Praze
Eva Magda -
Dopady na umístění sídla subjektu v historicky významné kulturní památce budovy EXPO 58 v Letenských sadech
Viktorie Kosejková -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová
Název
Vložil
Vloženo
Práva