Pavlina Feitova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Porovnání infuzní a dekokční metody vaření piva v mikropivovaru

Abstract:
Ve své absolventské práci jsem se zabývala porovnáním vaření piva ležáckého typu ifuzní a dekokční metodou. V této práci porovnávám chemické vlastnosti, energetickou náročnost, časovou náročnost a senzorické vlastnosti. Senzorické hodnocení se provádělo pomocí dotazníků, které hodnotilo 15 respondentů. Část práce je věnována surovinám pro výrobu piva a technologickým postupům, které předchází samotné …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Oldřich Koza
  • Reader: Ing. Martin Slabý

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.