Porovnání infuzní a dekokční metody vaření piva v mikropivovaru – Pavlina Feitova
Pavlina Feitova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Porovnání infuzní a dekokční metody vaření piva v mikropivovaru
Abstract:
Ve své absolventské práci jsem se zabývala porovnáním vaření piva ležáckého typu ifuzní a dekokční metodou. V této práci porovnávám chemické vlastnosti, energetickou náročnost, časovou náročnost a senzorické vlastnosti. Senzorické hodnocení se provádělo pomocí dotazníků, které hodnotilo 15 respondentů. Část práce je věnována surovinám pro výrobu piva a technologickým postupům, které předchází samotné …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 5. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Oldřich Koza
- Reader: Ing. Martin Slabý
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
FEITOVA, Pavlina. \textit{Porovnání infuzní a dekokční metody vaření piva v mikropivovaru}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2020. Available from: https://theses.cz/id/lrydxb/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.