Úroveň štíhlosti a potravinářský průmysl – Lukáš Kapička
Lukáš Kapička
Diplomová práce
Úroveň štíhlosti a potravinářský průmysl
Lean Index and Food Industry
Anotace:
Práce poskytuje pohled na měření úrovně štíhlosti za pomocí etnografického výzkumu. Spojení těchto dvou specifických oborů, tedy koncepce Lean Managementu a využití etnografie, je stále velice ojedinělé. Diplomová práce přináší stále moc neprozkoumanou oblast zjištění úrovně štíhlosti a přístupu k filozofii Lean. Vypracování práce v potravinářském průmyslu, konkrétně v závodě na balení rýže a jiných …víceAbstract:
The Diploma thesis provide an insight into the measurement of the level of Leanness with the help of ethnographic research. The combination of these two specific fields, the concept of Lean Management and the use of ethnography, is still very unique. The diploma thesis brings a much unexplored area of finding out the level of leanness and approach the Lean philosophy. The elaboration of work in the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2022
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/86624
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2022
- Vedoucí: Felipe Martínez
- Oponent: Marcela Pšenčíková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/86624
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program:
Management