Kristýna Hladíková

Bakalářská práce

Komparativní analýza dopadů pandemie na vybrané podniky v oblasti gastronomie

Comparative analysis of the impact of the pandemic on selected gastronomy companies
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá porovnáním dvou podniků z různých hledisek a porovnání jejich tržeb v období před, během a po pandemii onemocnění Covidem-19. V teoretické části je popsána historie stravovacích služeb, stravovací úsek jako takový, podmínky založení stravovacího zařízení a trendy v novodobé gastronomii. V praktické části je z různých hledisek srovnávána kavárna a restaurace, tato srovnání …více
Abstract:
This bachelor's thesis deals with the comparison of two businesses from different perspectives and the comparison of their sales in the period before, during and after the Covid-19 disease pandemic. The theoretical part describes the history of food service, the food service sector as such, the conditions for establishing a food service establishment and trends in modern gastronomy. In the practical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Lenka Červová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Hladíková, Kristýna. Komparativní analýza dopadů pandemie na vybrané podniky v oblasti gastronomie. Liberec, 2022. bakalářská práce (Bc.). Technická univerzita v Liberci. Ekonomická fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Technická univerzita v Liberci, Ekonomická fakulta