Faktory ovplyvňujúce výsledný produkt vo vybraných hotelových reštauráciach – Michal Keštefran
Michal Keštefran
Bachelor's thesis
Faktory ovplyvňujúce výsledný produkt vo vybraných hotelových reštauráciach
Inflectic Factors for the Final Product in the Selected Hotel Restaurants
Abstract:
This bachelor dissertation is to focus on the influence of various factors used in the production process of the product quality in these hotel restaurants.Abstract:
Táto bakalárska práca sa zaoberá vplyvom jednotlivých faktorov vstupujúcich do výroby na kvalitu výsledného produktu v reštauráciách hotelov.
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2016
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/14252/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2016
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Comparing the Quality of Translations of Specialised Texts Depending on the Translators' Level of Expertise
Petra Brdečková -
Vliv kulinárních metod na nutriční kvalitu zeleniny
Štěpánka Jírková -
Krajský plnomocník ministerstva potravinářského průmyslu a výkupu zemědělských výrobků Gottwaldov – inventář k fondu
Lenka Šrolerová -
Inventář k osobnímu fondu Jiřího Mahena a Karly Mahenové
Iveta Štanclová -
Inventář důležitosti kritérií ESG pro zaměstnance
Vojtěch Drašnar -
Diplomatická Brunensia ze sbírek Františkova muzea v Archivu města Brna. Inventář
Jakub Damec -
Farní úřad Kunovice 1750 - 1950. Dílčí inventář
Alžběta Rathúská -
Inventář hudebnin piaristické koleje ve Slaném
Jan Staněk