Bc. Katsiaryna Ivanova

Bakalářská práce

Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii

The history of chocolate, chocolate in contemporary gastronomy
Anotace:
Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2015. 68 stran. Čokoláda má dlouholetou historii a je i dodneška jednou z nejoblíbenějších pochoutek. Čokoládu lze používat nejen v gastronomii, ale i v zdravotnictví a wellness službách, protože jsou známé její léčivé a uklidňující účinky. Tato práce je věnována historii čokolády, zkoumání využití …více
Abstract:
The history of chocolate, chocolate in contemporary gastronomy. [Bachelor´s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2015. 68 pages. Chocolate has a long history and is still a popular delicacy at present days. Chocolate can be used not only in gastronomy, but also in medicine, wellness, because its healing and soothing effects are known. This dissertation is devoted to the history …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 6. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2015
  • Vedoucí: Ing. Jan Jiran
  • Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze