Denis Chovanec

Bakalářská práce

Nutričné hodnotenie a význam zveriny v gastronómii

Anotace:
V záverečnej bakalárskej práci na tému nutričné hodnotenie a význam zveriny v gastronómii, budem rozoberať špecifikovanie mäsa zveriny podľa legislatívnych požiadavkou pre mäso a mäsové výrobky, podrobné zameranie na jednotlivé časti anatómie tela a ich chemické zloženie a nutričné hodnoty mäsa. Cieľom tejto práce je zistenie a vyhodnotenie použiteľnosti jednotlivých častí tela zveriny v gastronomickom …více
Abstract:
The final bachelor work on nutritional assessment and the importance of game in gastronomy, I will discuss the specification of game meat by legislative requirements for meat and meat products, with a focus on different parts of the anatomy of the body and their chemical composition and nutritional value of meat. The aim of this paper is to identify and evaluate the applicability of the various parts …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 9. 2015
Identifikátor: http://theses.cz/id/pa2tr2/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2015

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.