Martin Žanda

Bakalářská práce

Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic

Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na téma udržitelnosti potravinového systému v České Republice, podkapitoly udržitelného rozvoje. V teoretické části jsou rozebrány globální trendy, problémy a predikce vývoje do budoucna a trendy v České Republice. V praktickou částí je dotazníkové šetření zaměřené na spotřebitele, jejich podvědomí a kontribuce k udržitelnosti potravinového systému v ČR.
Abstract:
Bachelor thesis is focused on the topic of sustainability of food system, which is subcathegory of sustainable development, in the Czech Republic. Theoretical part analyzed current global trends, issues and predictions of its' future development and trends in the Czech Republic. The practical part is a questionnaire survey focused on consumers, their awareness and their contribution to the sustainability …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: John Lever

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Žanda, Martin. Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta managementu a ekonomiky

Bakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj