Význam a využití dělené stravy v gastronomii – Karin Kollárová
Karin Kollárová
Bakalářská práce
Význam a využití dělené stravy v gastronomii
Anotace:
Predložená bakalárska práca sa zaoberá problematikou delenej stravy ako súčasného fenoménu stravovacieho systému vo svete, nakoľko je vidieť že svet v globálnom merítku postihujú civilizačné choroby, ako napr. obezita, diabetes, ktoré negatívne vplývajú na rozvoj spoločnosti. Preto je potrebné aby do popredia vystupovali také aktivity v stravovaní, ktoré budú v pozitívnej miere ovplyvňovať rozhodovanie …víceAbstract:
The presented bachelor work deals with issues of shared meals as the current phenomenon catering system in the world because you can see the world on a global scale affects civilization diseases such as. obesity, diabetes, negatively affect the development of society. Therefore, it is necessary that the foreground featured such activities in diet that will positively affect the rate of individuals …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017
Identifikátor:
http://theses.cz/id/sjccza/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Alternativní výživové směry u studentů středních škol
Silvie ČERNÍNOVÁ -
Dělená strava z pohledu výchovy ke zdraví
Kristýna ŠELEPOVÁ -
Vplyv výživy na orálné zdravie
Simona Černická -
Vplyv racionálnej výživy a pohybovej aktivity na zdravie na zdravie a pracovnú výkonnosť
Viktor Štefanech -
Súčasný vývoj stravovania v ČR a jej negatívny vplyv na naše zdravie
Dominika Horváthová -
Vplyv racionálnej výživy a pohybovej aktivity na zdravie a pracovnů výkonnosť
Alena Cichá -
Význam vybraných biologicky aktívnych látok na zdravie človeka
Katarína Koczková
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Lukášková, E.
10. 5. 2017