Srovnání služeb na trhu s rychlým občerstvením – Hong Hanh Duong
Hong Hanh Duong
Bakalářská práce
Srovnání služeb na trhu s rychlým občerstvením
Comparison of Services on the Fast Food Market
Anotace:
Téma bakalářské práce je zaměřeno na srovnání služeb na trhu s rychlým občerstvením, neboť tento trh je neustále obohacován novými fast foodovými řetězci, které se posléze stávají konkurenty již zaběhlých podniků. S nově vznikající konkurencí by měla být úroveň poskytovaných služeb udržována v přijatelném standardu, v lepším případě by měla být pravidelně aktualizována na vyšší úroveň dle potřeb zákazníků …víceAbstract:
The topic of the bachelor thesis is focused on the comparison of services on the fast food market, as the market is constantly enriched by new fast food chains, which later become competitors of already established companies. With the emerging competition, the level of provided services should be maintained to an acceptable standard, in the best case it should be regularly updated to a higher level …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2021
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/143248
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2021
- Vedoucí: Petr Lůžek
- Oponent: František Seifried
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita OstravaVŠB – Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Práce na příbuzné téma
-
Mystery Shopping
Jiří Kukla -
Projekt marketingového řízení provozu restaurace po skončení nouzového stavu
Dominika Takáčová -
Analýza spokojenosti zákazníků ve firmě Restaurace U Huberta s.r.o.
Michala SCHWARZOVÁ -
Komparace spotřebitelského chování generací na trhu s rychlým občerstvením
Lucie Kovářová -
Mystery shopping
Diana Kotvasová -
History and Analysis of Chinese Restaurants in a Selected Region
Bianca Nicole Necpal -
Hodnocení služeb Ústřední knihovny Filozofické fakulty Masarykovy univerzity prostřednictvím metody mystery shoppingu
Nikola Hálová -
Měření kvality služeb v restauracích pomocí Mystery shoppingu
Lukáš Ondruch