Zuzana Leleková

Bakalářská práce

Trendy v gastronómii

Trends in gastronomy
Abstract:
The Bachelor´s thesis is devoted to current trends in gastronomy and their use in practice. The thesis is divided into three parts. The first part defines the term "gastronomy", describes its historical development and outlines its future direction. It introduces current gastronomy trends and explains new culinary terminology. The second part develops the knowledge from the first part of the thesis …více
Abstract:
Bakalárska práca sa zaoberá súčasnými trendmi v gastronómii a ich využitím v praxi. Práca je rozdelená do troch častí. Prvá časť definuje pojem "gastronómia", približuje jej historický vývoj a naznačuje jej budúce smerovanie. Zoznamuje s aktuálnymi gastronomickými trendmi a vysvetľuje význam novej gastro terminológie. Druhá časť práce rozvíja poznatky z prvej časti práce. Podrobne analyzuje vybrané …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví