Kabir Adesina Taiwo

Diplomová práce

Effects of different ageing techniques on beef quality

Abstract:
This study was carried out to evaluate the effect of different ageing techniques; wet ageing (WA), dry ageing (DA), and semi-permeable bag ageing (SBA) on the physical, chemical, and sensory qualities of beef. The meat samples were taken from the longissimus lumborum (LL) muscles region, from six adult Fleckvieh cattle steers of a final age average of 444 ± 14 days and slaughter weight average of 581 …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Tersia Needham, Ph.D.
  • Oponent: Eva Kudrnáčová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta tropického zemědělství

Magisterský studijní program:
Tropical Farming Systems

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.