Bc. Kristýna Roušarová

Master's thesis

Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie

Business plan and intention for a microenterprise in the field of gastronomy
Abstract:
Předložená diplomová práce na téma „Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie“ se zabývá tvorbou podnikatelského plánu a veškerých náležitostí, které jsou s ním spojené. Cílem mé diplomové práce je přiblížení tvorby podnikatelských plánů a následné vytvoření samostatného podnikatelského plánu pro zamýšlenou restauraci. Práce je rozdělena do tří částí, a to na část teoretickou …more
Abstract:
The presented thesis on "Business plan and intention for a microenterprise in the field of gastronomy" deals with the creation of business plans and all the requirements associated with it. The aim of the thesis is to approach the creation of business plans and then the creation of a separate business plan for the restaurant under consideration. The thesis is divided into three parts, the theoretical …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 6. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 13. 9. 2023
  • Supervisor: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Reader: Ing. Martin Pop, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry