Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených – Soňa BROŽOVÁ
Soňa BROŽOVÁ
Bachelor's thesis
Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených
The Technology of Processing and Sensory Quality Rating of Cow?s Milk and Chosen Products Made of It
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá technologií zpracování a senzorickým hodnocením jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených. Stanovila jsem si dva cíle a z nich vyvstávající výzkumné otázky. Prvním cílem bylo popsat technologické postupy při zpracování mléka a popsat dílčí kroky ve výrobě vybraných mléčných výrobků. Druhým cílem bylo porovnání senzorických vlastností u mléčných výrobků …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with the technology of processing and sensory quality rating of cow?s milk and chosen products made of it. I have set two aims and from them arising research questions. The first aim was to describe the technological procedures of the cow?s milk processing and to describe partial steps in the production of chosen dairy products. The second aim was to evaluate sensory properties …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 8. 2013
Accessible from:: 13. 8. 2013
Thesis defence
- Supervisor: RNDr. Jana Krejsová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BROŽOVÁ, Soňa. \textit{Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Studies. 2013. Available from: https://theses.cz/id/xj5fcq/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
BROŽOVÁ, Soňa. Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.8.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 13. 8. 2013 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / field:
Public Health Service / Public Health Protection
Theses on a related topic
-
Technologie zpracování mléka
Monika Daňková -
Technologie a vlastnosti konzumního mléka
Veronika Panáčková -
Popis a hodnocení vybraných technologií zpracování mléka
Kateřina Podlasová -
Ekonomika a technologie výroby mléčných produktů ve firmě XY
Mojmír ŠTANCL -
Návrh inovace technologie a techniky pro přepravu mléka pomocí cisternových nákladních automobilů ve vybraném podniku
Karel Polišenský -
Porovnání vlivu krmení kukuřičné siláže zpracované technologií shredlage a konvenční technologií na produkční a fyziologické parametry dojnic
Martina Brabcová -
Zhodnocení a porovnání spotřeby mléka a mléčných výrobků v České republice a Ruské federaci
Oleksandr Midnyi -
Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
Petra VAROUSOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights