Bc. Ing. Zuzana Lustigová

Bakalářská práce

Aromatické látky v bílých vínech

Aromatic substances in white wines
Anotace:
Bakalářská práce „Aromatické látky v bílých vínech“ je rozdělena do tří částí. První část je zaměřena na vinné aroma a na skupiny aromatických látek charakteristických pro bílé víno. V druhé části je věnována pozornost výrobě vína, vývoji aromatických látek a možnosti analytického stanovení aromatických látek obsažených ve víně. V poslední části je vyhodnoceno stanovení aromatických látek v 8 vybraných …více
Abstract:
The bachelor thesis "Aromatic substances in white wines" is divided into three parts. The first part focuses on wine aroma and the groups of aromatic substances characteristic of white wine. In the second part, attention is paid to the production of wine, the devel-opment of flavouring substances and the possibility of analytical determination of fla-vouring substances contained in wine. In the last …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
  • Oponent: Božena Průšová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty