Michal Černoch

Bakalářská práce

Možnosti aplikace mastných kyselin při ukončení alkoholové fermentace

Fatty acids application possibilities at the end of alcoholic fermentation
Anotace:
Tato bakalářské práce se zabývá problematikou vyšších mastných kyselin se středně dlouhým řetězcem (MCFA) a jejich vlivu na ukončení alkoholové fermentace. V literární části jsou obecně popsány mastné kyseliny, karbonylové sloučeniny, alkoholová fermentace a oxid siřičitý. V experimentální části se realizoval pokus, ve kterém se provedla aplikace MCFA a pozoroval se vliv na samotné ukončení fermentace …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the issue of higher medium chain fatty acids (MCFA) and their effect on the termination of alcoholic fermentation. The literature describes fatty acids, carbonyl compounds, alcoholic fermentation and sulfur dioxide in general. In the experimental part, an experiment was carried out in which MCFA was applied and the effect on the end of fermentation and the content of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Josef Licek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta