Tereza Burešová

Bakalářská práce

Provozování stravovacích služeb dle platné právní úpravy České republiky

Operation of catering services according to the applicable legislation of the Czech Republic
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá právní úpravou provozování stravovacích služeb v České republice. Teoretická část je zaměřena na možnosti poskytování stravovacích služeb, více se zaměřením na hostinskou činnost v rámci živnostenského podnikání a vymezení podmínek a požadavků, které musí stravovací podnik splňovat. Cílem praktické části je analýza procesu založení a provozování těchto služeb v rámci …více
Abstract:
This bachelor thesis will deal with the legal regulation of the operation of catering services in the Czech Republic. The theoretical part will focus on the possibilities of providing catering services, more with a focus on hospitality activities in the trade business and the definition of conditions and requirements that the catering company must meet. The aim of the practical part will be to analyze …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2021
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jaroslav Kovárník, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Burešová, Tereza. Provozování stravovacích služeb dle platné právní úpravy České republiky. Pardubice, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správní

Univerzita Pardubice

Fakulta ekonomicko-správní

Bakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná ekonomika a správa: Veřejná ekonomika