Tereza Burešová

Bachelor's thesis

Provozování stravovacích služeb dle platné právní úpravy České republiky

Operation of catering services according to the applicable legislation of the Czech Republic
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá právní úpravou provozování stravovacích služeb v České republice. Teoretická část je zaměřena na možnosti poskytování stravovacích služeb, více se zaměřením na hostinskou činnost v rámci živnostenského podnikání a vymezení podmínek a požadavků, které musí stravovací podnik splňovat. Cílem praktické části je analýza procesu založení a provozování těchto služeb v rámci …more
Abstract:
This bachelor thesis will deal with the legal regulation of the operation of catering services in the Czech Republic. The theoretical part will focus on the possibilities of providing catering services, more with a focus on hospitality activities in the trade business and the definition of conditions and requirements that the catering company must meet. The aim of the practical part will be to analyze …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2021
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Jaroslav Kovárník, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Burešová, Tereza. Provozování stravovacích služeb dle platné právní úpravy České republiky. Pardubice, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správní

University of Pardubice

Faculty of Economics and Administration

Bachelor programme / field:
Economic Policy and Administration / Public Economics and Administration