Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Zavedení výrobku

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Úroveň hydratace návštěvníků fitness centra před započetím tréninku
 (Zdeněk NOVÁK)

2018, Bakalářská práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//bdik5v// | Tělesná výchova a sport / Trenérství a sport | Práce na příbuzné téma

Vliv bio-labelu na spotřebitelské hodnocení produktu
 (Klára Volemanová)

2023, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/90810 | Management / | Práce na příbuzné téma

Značky Regionální potravina, KLASA a BIO pohledem spotřebitele v Plzeňském kraji
 (Martin Šrámek)

2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hgo4ej// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma

Značky kvality KLASA a BIO pohledem spotřebitelů v hl. m. Praha
 (Tereza Marková)

2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6aydi2// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Značky kvality Klasa a BIO pohledem spotřebitelů v Ústeckém kraji
 (Kristýna Kučerová)

2018, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rv0ugh// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)