Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
 (Andreja Gajić)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k5jguw// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
 (Daniel Drholec)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//70kyky// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv zpracování na senzorické a nutriční vlastnosti masa
 (Stanislav Vojtíšek)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//an6ovq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
 (Klára Mikulíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a594pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
 (Marie Černá)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//va4vqz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa
 (Aneta Vítková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6mswkn// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
 (Jana Ryvolová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hjg8ez// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv výživy na organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků
 (Tereza Daňková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uhigof// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Organoleptické vlastnosti masa daňků evropských (Dama dama) z farmového chovu
 (Marie Henrychová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hq8crv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv hladiny vápníku ve směsi pro brojlery na senzorické vlastnosti masa
 (Lucie Zajdová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xx4njl// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)