Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
finan%C4%8Dn%C3%AD%20anal%C3%BDzaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide
(Gažová Gažová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/kbgbw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin Guide 2017
(Lucia Pálková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Implementace gastronomické značky Michelin v České republice
(Magdalena Poláková)2024, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/92339 | Cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Multilingualism and Interculturality in international or interregional projects and work environments.
(Anais Marie Christelle MICHELIN)2022, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//z70sli// | Regional and European Project Management / | Práce na příbuzné téma
L´évolution graphique du logo Bibendum - le symbol de la société Michelin depuis 1898
(Tereza Čechová)2009, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Univerzita Palackého
• http://theses.cz/id//1w7gbz// | Filologie / Francouzština se zaměřením na aplikovanou ekonomii | Práce na příbuzné téma
Srovnání firem Michelin, s. c. a. a Baťa, a. s. a jejich vlivu na rozvoj měst, kde působily - do roku 1945
(Miroslava MIKULOVÁ)2012, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//2ji2e4// | Filologie / Francouzština se zaměřením na aplikovanou ekonomii | Práce na příbuzné téma