Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Gastronomické službyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Dopad pandemie koronaviru na sektor služeb se zaměřením na gastronomii
(Veronika Fantová)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ak6iu/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Insolvence - predikce krize podniku
(Ladislava Křivánková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/nmr23/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Analýza fungování podniku v období krize
(Tomáš Novák)2023, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB14669 | Informační management / | Práce na příbuzné téma
Rozhodování podniku v podmínkách finanční krize
(Jan Mazůrek)2010, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/r3hyw/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Důsledky koronavirové krize na provoz Letiště Václava Havla Praha a leteckých dopravců v Česku
(Milan Tomáš Fojtík)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/fsa8f/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Opatření proti covid-19 a jejich dopady na segment trhu HORECA v ČR
(Martin Bartoš)2022, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/a2qwz/ | Ekonomika a management podniku / | Práce na příbuzné téma