Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastroodpad

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin
 (Quynh Tranová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/y2o51/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin
 (Quynh Tranová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/y2o51/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin
 (Quynh Tranová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/y2o51/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Principy cirkulární ekonomiky v provozu školy
 (Markéta ČAPKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//xy7jca/diploma_thesis_Marketa_Capkova.pdf/ | Regional and European Project Management / | Práce na příbuzné téma

Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin
 (Quynh Tranová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/y2o51/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Hmyz - (staro)nová potravina: ekonomické souvislosti a marketingová strategie.
 (Marek Poul)

2021, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gr33rq// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Processing contaminants in thermally processed foodstuff: a critical assessment of the impact of various factors
 (Beverly Bělková)

2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//bdk704// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Čekanka jako léčivá bylina i potravina
 (Martina BERNARDOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//riunve// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Dvojí kvalita potravin
 (Veronika Ondruchová)

2020, Diplomová práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/be2uu/ | Právo a právní věda / Právo | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)