Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
LuštěninyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin
(Linda Pechmanová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7e50fn// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Luštěniny a výrobky z luštěnin
(Simona ŘEZÁČOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tv5syt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvalita bramborových hlíz z hlediska lidské výživy
(Kateřina Kubincová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xgw9rp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Bílkoviny ve výživě sportovců
(Sára JUŘICOVÁ)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//t10j76// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Luštěniny a výrobky z luštěnin
(Simona ŘEZÁČOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tv5syt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma