Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Luštěniny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin
 (Linda Pechmanová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7e50fn// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Luštěniny a výrobky z luštěnin
 (Simona ŘEZÁČOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tv5syt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Kvalita bramborových hlíz z hlediska lidské výživy
 (Kateřina Kubincová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xgw9rp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Bílkoviny ve výživě sportovců
 (Sára JUŘICOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//t10j76// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Luštěniny a výrobky z luštěnin
 (Simona ŘEZÁČOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tv5syt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma