Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

čokoláda

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Srovnání pěstování kakaovníku pravého (Theobroma cacao L.) v agrolesnických a monokulturních systémech
 (Petra Andrušíková)

2016, Bakalářská práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2fbhln// | Lesnictví / Hospodaření s přírodními zdroji tropických a subtropických oblastí | Práce na příbuzné téma

Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
 (Katsiaryna Ivanova)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
 (Katsiaryna Ivanova)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
 (Katsiaryna Ivanova)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Svetová produkcia a obchod s vybranými poľnohospodárskymi komoditami (káva, čaj, kakao)
 (Peter Trenkner)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/57342 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
 (Oleksandr MATIKO)

2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//eulwtw// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Čokoláda - Výukový text tématického celku kakao a čokoláda
 (Markéta Chelíková)

2008, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cnk38/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Výukový text - Kakao a čokoláda, předmět suroviny, 2 ročník SOŠ a SOU
 (Gabriela Szczepanská)

2006, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uh9qv/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.
 (David ZEMÁNEK)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xtk7k9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Porovnanie profilu fenolových látok v komerčne dostupných vzorkách kakaa
 (Dávid Krajňák)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cxcjuc// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)