Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastro equipmentKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
(Anna Venikova)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Michaela Kindlová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Dopady ekonomické krize do hospodaření vybraného podniku.
(Aneta Gabrielová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/b8nhp/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma