Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hovezi maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
 (Michaela Boušová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/m8pk8/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
 (Jana Lainková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/x665x/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso
 (Kristýna Pangrácová)

2012, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/m6xev/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen - hovězí maso
 (Miloslava MACKEOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//uk93px// | Ekonomika a management / Účetnictví a finanční řízení podniku | Práce na příbuzné téma

Charakteristika svalových vláken v mase různých plemen skotu a její vztah ke kvalitě hovězího masa
 (Nicole Lebedová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jlu9z3// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
 (Kristýna Najmanová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zi46up// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
 (Kristýna Horváthová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3rbsnm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
 (Vitalii Varha)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
 (Iva Heinereichová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jcxwto// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Statistická analýza chovu hovězího dobytka a trhu s hovězím masem v ČR
 (Tereza Janderková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l5hsng// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)