Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

katechiny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv čajových katechinů na adherenci bakterií mléčného kvašení
 (Kateřina Nechvílová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u719kg// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Stanovení proantokyanidinů v čaji a čajovém výluhu
 (Kateřina Nechvílová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//z1il2m// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
 (Lukáš Snopek)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení antioxidačního potenciálu rostlinných produktů
 ()

2022, Habilitační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ivo3v1// | nedefinovano / | Práce na příbuzné téma

Využití enologických taninů při výrobě vína
 (Petr Mikulica)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xysvyx// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Biologicky aktivní látky obsažené v čaji, kávě a kakau
 (Kristýna Marková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x60425// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma