Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kvaseny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Kvašený nápoj kombucha a jeho účinky na lidské zdraví
 (Michaela Javůrková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//pqj1ax// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny
 (Vlastimil Ducký)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ow723/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Charakterizace kvasinek podílejících se na kvašení hroznového moštu
 (Eva Vontrobová)

2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xo5ne/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Asijská rýžová vína a jiné kvašené nápoje.
 (Zhanna Gordiyenko)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//e4uxdj// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení v potravinářském průmyslu.
 (Michaela Jurčáková)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ui70t/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství přírodopisu pro základní školy Pedagogické asistentství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Studium probiotických bakterií mléčného kvašení produkujících antimikrobiální látky
 (Kristýna Turková)

2014, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//4v1cj7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

PROBIOTICKÉ GENY POTRAVINÁŘSKY VÝZNAMNÝCH BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ
 (Jana Konečná)

2018, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//bi9job// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Digitálně-etnografická analýza současných postupů ve výrobě kvašených nápojů v Číně, Japonsku a Koreji
 (Tereza RUSKOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//ozifdu// | Filologie / Čínská filologie | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení v trávicím traktu hospodářských zvířat a jejich potenciální probiotické vlastnosti
 (Lenka Rybová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2k9ick// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)