Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

regionalni produkty a pokrmy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kvalita a úroveň restaurací v Moravskoslezském kraji
 (Dominik Dedek)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/phzjy/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Gurmánský cestovní ruch v Luhačovicích a okolí
 (Janušová Janušová)

2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/rgydw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
 (Lenka Novotná)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14746/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
 (Iveta MAŠKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Stravovací služby na farmářských trzích v Praze a Bruselu
 (Tereza Buzková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/82427 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma